Granitor BRAS 2×10 l FBM TARGET
13880,55 zł Pierwotna cena wynosiła: 13880,55 zł.11500,50 złAktualna cena wynosi: 11500,50 zł. (9350,00 zł netto)
Brak w magazynie
Poprzednia najniższa cena: 11500,50 zł.
Granitor 2x10l FBM TARGET
– wymiary: 360x470x690 mm
– pojemność : 2 x 10 litrów
– zasilanie: 230V
– moc: 1100W
– waga: 37 kg
Bras FBM to niezwykle wydajne urządzenie do przygotowywania i dozowania granity, sorbetów, koktajli i shake’ów. Pojemność urządzenia to 2 zbiorniki o pojemności 10 litrów każdy.
Bras to włoska marka oferująca swoim klientom dyspensery gorących i zimnych napojów, maszyny do lodów, smoothies oraz sorbetów. Ich urządzenia charakteryzują się jakością wykonania, wytrzymałością, intuicyjną obsługą oraz prostym i eleganckim dizajnem. Ważną cechą urządzeń Bras jest to, że zostały one wyprodukowane według koncepcji „look to drink”, chodzi o to aby budowa dyspensera eksponowała znajdujący się w nim sok, mrożoną kawę, gorącą czekoladę czy sorbet w najatrakcyjniejszy dla klienta sposób.
Przygotowanie deseru w urządzeniu Bras FBM jest niezwykle proste. W zależności od potrzeb możesz go zrobić z gotowej bazy wymieszanej w odpowiednich proporcjach z wodą lub z naturalnych składników takich jak np. zblendowane owoce, pulpy owocowe itp.
Urządzenie pozwala również na przygotowanie mrożonych drinków alkoholowych np. Pinacolada, Mojito czy Margarita.
Obudowę FBM wykonano ze stali nierdzewnej, a pojemnik z wysokiej jakości poliwęglanu przeznaczonego do kontaktu z żywnością. Materiał pojemnika jest bezbarwny i transparentny co sprawia, że znajdujący się w środku produkt możemy atrakcyjnie wyeksponować.
Niezwykle praktyczną funkcjonalnością dyspensera jest system demontażu pojemnika. Pozwala na łatwe ściągnięcie pojemnika po skończonej pracy i dokładne wyczyszczenie go.
Bras FBM wyposażony jest w dwustopniowy przełącznik trybu pracy:
pozycja I. Urządzenie może pracować w zakresie temperatur od 8°C do 2°C.
pozycja II. Urządzenie może pracować w zakresie temperatury od -2°C do -5°C.
Pozycja I może być wykorzystywana jako przetrzymanie produktu.